Termeni si Conditii  
 

Confidentialitate
   Daca utilizati site-ul, se presupune ca sunteti de acord ca Spitalul Clinic Militar de Urgenta "Dr. Iacob Czihac" Iasi poate inregistra si stoca informatii despre dvs., obtinute cu acordul dvs. prealabil, si le poate utiliza in scopul desfasurarii in conditii optime a comunicarii intre parti, a colaborarii noastre si al promovarii serviciilor si produselor noastre. Aceste informatii, dar nu si datele dvs. personale / de identitate (nume, adresa fizica si de e-mail, nr. de telefon), pot fi puse la dispozitia unor terte parti in scopul identificarii unor solutii de imbunatatire a serviciilor pe care vi le ofera Spitalul Clinic Militar de Urgenta "Dr. Iacob Czihac" Iasi. Fac exceptie cazurile in care dezvaluirea identitatii dvs. este necesara in scopul respectarii si aplicarii legii.

Utilizarea site-ului
   In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, dvs., utilizatorul, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor, etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului; va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului, cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet.

Modificari
   Spitalul Clinic Militar de Urgenta "Dr. Iacob Czihac" Iasi isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile de fata, fara vreo notificare prealabila. Modificarile vor fi afisate in aceasta pagina si vor avea efect imediat. Utilizarea site-ului dupa efectuarea oricaror modificari inseamna acceptarea implicita a acestora de catre dvs.

 
     

 

 
 
 
@2022 Spitalul Clinic Militar de Urgenta "Dr. Iacob Czihac" Iasi
Operator date cu caracter personal - 36868