Cabinet de recuperare, Medicina fizica si balneologie  
 
 Dr. sp. FULGA SIMONA

 Servicii clinice:
    - Servicii medicale complexe de recuperare medicala pentru a imbunatati si restabili capacitatea functionala a pacientului.
    - Se fac proceduri gratuite in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau medicului specialist.
    - Pacientii beneficiaza de Consultatie medicala de specialitate cu efectuarea bilantului functional si intocmirea planului de recuperare, individualizat pentru afectiuni acute, subacute si acutizari ale bolilor cronice.
    - Bilet de trimitere catre alte specialitati, daca este nevoie.
    - Eliberare concediu medical, daca este nevoie.
    - Procedurile CAS decontate, in functie de planul individualizat de tratament recomandat de medicul specialist de recuperare, medicina fizica si balneologie sunt urmatoarele:
      • Kinetoterapie;
      • Fizioterapie (curenti de joasa frecventa, curenti de medie frecventa);
      • Terapie cu laser;
      • Terapie cu ultrasunete;
      • Magnetoterapie;
      • Terapia cu unde soc (Terapia Shockwave).
    - In cadrul cabinetului pot fi tratate o gama larga de afectiuni: reumatologice, chirurgicale, ortopedice, medicale, dermatologice, ORL, neurologice, ginecologice si urologice, postraumatice si postoperatorii.
    - De asemenea, pacientii cu deficite si consecinte ale bolii COVID-19: dureri si contracturi musculare localizate sau difuze, redoare si dureri articulare, afectare neurologica (amorteli/ parestezii, oboseala, cefalee, vertij), disfunctie respiratorie, astenie, depresie, anxietate, tulburari de memorie si atentie, scaderea capacitatii de a realiza activitatile zilnice pot beneficia de proceduri de recuperare decontate de CAS.
    - Pacientii se pot programa telefonic, la numarul de telefon 0232-266268 si la consultatie trebuie sa prezinte bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, card de sanatate, carte de identitate, adeverinta de salariat / cupon de pensie, documentele medicale vechi, etc.

 
     

 

 
 
 
@2022 Spitalul Clinic Militar de Urgenta "Dr. Iacob Czihac" Iasi
Operator date cu caracter personal - 36868